Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Glasgow, Glasgow, Σκωτία, airport

Πώληση - Cod. 26683

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 13 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

HOMESFORYOU σας παρουσιάζει με χώρο στάθμευσης κοντά σε μεγάλο αεροδρόμιο, και την αυτοκινητοβιομηχανία.
ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ TOP ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 3. Με μια σχετικά χαμηλή τιμή, την άριστη εισόδημα με την προοπτική της ανάπτυξης μετατρέπεται σε χώρους στάθμευσης ιδανική επένδυση. Predpodazha, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο £ 22.000 για ένα μέρος για να στραφούν σε £ 27.000 στη φάση της ενεργητικής πώλησης.
John McGlynn, διευθυντής του αεροδρομίου της Γλασκώβης, δήλωσε με τη μεγαλύτερη αγγλική εφημερίδα:. «Το 2015 θα είναι μια χρονιά ρεκόρ για το αεροδρόμιο της Γλασκόβης, αναμένουμε μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των επιβατών, χάρη στις νέες γραμμές Περισσότεροι επιβάτες σημαίνει περισσότερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ, η εταιρεία διαχείρισης εγγυάται μια θέση για όλους τους επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής το 2015 ". Η πρώτη μονάδα πωλήθηκε για 8 μήνες, η δεύτερη για 4 μήνες, μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσουν τις αποταμιεύσεις σας.
Το άνοιγμα των πωλήσεων του τρίτου μπλοκ - 25η Ιανουαρίου του 2015, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα Τόπος τιμή 22.000 £ (συμπεριλαμβανομένου του κόστους). Τιμή τόπο £ 20.000 συν £ 2.000 δικηγόρος και βοήθεια για την κατάρτιση της σύμβασης επί τόπου. Τα καθαρά έσοδα από 8% κατά τα δύο πρώτα έτη, το 10% το τρίτο και τέταρτο έτος και 12%, το πέμπτο και το έκτο έτος.
 
Επιλογή αγορά προηγούμενη εγγυημένη τα επόμενα πέντε χρόνια μετά την αγορά, την αρχική τιμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB